fbpx

Een theatershow om bij te tanken

Ademlogo

Speciaal voor zorgmedewerkers en mantelzorgers.
‘Een emotionele reis door je hoofd richting je hart. Vol zang, dans, verhalen en film. Onstpan, geniet en tank energie.’

Het is druk. Hectisch. Corona. Patiënten komen binnen. Meer, nog meer. Je werkt je een slag in de rondte. In beschermende kleding. Dat mondkapje. Je snakt naar adem. Lucht. Stilte. Rust. Hoe houd je dit vol? Hoe moet dit verder? 

In theatershow Adem gaat zangeres en theatermaker Suzan Seegers, bekend van onder meer haar eigen, veelgeprezen soloshows, op zoek naar antwoorden. Ze zingt, danst, vertelt en acteert, begeleid door een live-band, een danseres en indrukwekkende filmpjes gemaakt door Rob Hodselmans, o.a. regisseur van de hitfilm Nao ut Zuuje. De voorstelling ontroert, maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Maar Adem is vooral een uur lang lekker op adem komen. Dus sit back and relax. Geniet. En laat je inspireren… 

“Adem is een emotionele reis door je hoofd richting je hart. Het is een show vol muziek, dans, verhalen en film. Het is prachtig geworden, ik ben er enorm trots op. Normaal regisseer ik vooral kant-en-klare musicals. Dit was nieuw voor me: met een klein, creatief team hebben we de hele voorstelling bedacht en uitgewerkt. De 5 stappen van Tankstation voor Mensen komen erin terug, zonder dat je het in de gaten hebt. Dankzij de voorstelling heb ik geleerd hoe belangrijk het is om te lanterfanten, om tot mezelf te komen, om energie te tanken. Daar maak ik nu heel bewust tijd voor, de show heeft me enorm verrijkt.” 

JEROEN MARCELISSEN, regisseur

Jeroen Marcelissen

“Deze prachtige voorstelling is voor mij in dubbel opzicht een verademing. Het verzoek om mee te doen en mee te denken kwam op een moment dat door corona mijn agenda in één klap was schoongeveegd. Die tijd voelde toch een beetje alsof me de adem werd afgesneden. Bovendien heb ik 6 jaar geleden een burn-out gehad. Na een lange periode van therapie ben ik er gelukkig bovenop gekomen. Ik weet dus hoe het voelt om je hoofd te vol te hebben en hoe belangrijk het is om energie te tanken. Aandacht, liefde, tijd voor elkaar en voor jezelf: daar draait het voor mij om in het leven. Adem heeft me daarvan nóg meer bewust gemaakt.”

SUZAN SEEGERS, hoofdrolspeler

Suzan Seegers

SPEELDATA EN LOCATIES

De voorstelling gaat 18 mei 2021 in Theater de Maaspoort in Venlo in première. Vanaf dat moment trekt de voorstelling door het hele land.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door

Gemeente Venlo
Logo VieAmi
Logo Theater de Garage
Logo Theater de Maaspoort
Logo Tankstation voor Mensen